torstai 30. joulukuuta 2010

Jatkuu se..pakkanen...

        " Onnellisuus merkitsee sitä, että osaat iloita yksinkertaisista asioita. "
                                                                       -Tu Lung-


Pakkenen tekee kepposia.
Eilen aamulla ku kokki lähti laittaan romoosteria hetkeksi aikaa hyrräämään, että ehtis hetken aikaa pörisemmään, ennen ku liikkeelle lähetään. Meijän ku piti mennä lentokentälle poikaa ja miniää vastaan, koneen tuli olla vähä ennen puolta yhtä kentällä.
Roomsteri oli yön ollu roikan nokasa, mut kovin hilijanen oli se hyrähys minkä päästi. Akku oli tyhyjä, ihan turha oli yrittää tartata ku ei se kertakaikkiaan jaksanu pyörähyttää sitä käyntiin. Siinäpä sitä mietittiin että mitähän tehstäs keskellä korpee.
Soitettiin jo vanhemmalle pojalle, että joko he ovat lähteneet, että ottaa akkulaturin mukkaan. Olisivat joskus kahen aikaan mökillä nii saahaan sitte roomsterille virtaa. Harmitti vähä ku nuorempi pari joutus kentällä oottaa kyytiä...oiskohan mittään muuta keinoo päästä aikanaan liikkeelle.
Sattupa kokki sitte vilikasee sisällä mökin pöyvällä olevaa kansioo, sieltähän löyty numero, sanottiin vielä että avain- ja huoltoasioisa voi ottaa yhteyttä.
Kai ajatuksena oli vaan mökkiä koskeva huolto, mut sama kai tuo, ainahan sitä voi soittaa.
Otin puhelimen ja sotin, kerron että pitäs olla lentokentällä puoli yheltä, oisko mitenkään mahollista saaha apua. Sieltähän luvattiin tulla, reilu puoli tuntia ja roomsteri oli käynnisä.
Kaupunkiin ku päästiin, kokki osti uuden akun, ihan vaan kaikenvaralta. :)

Pakkenen yllättää....kuten rakkauskin :)

Hupasaa päivää!

1 kommentti:

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...