perjantai 10. joulukuuta 2010

Jopas se taasen...

Pakkaspoika, tai kuka tuon tietää vaikka oiskin  ukko  :), pahalla päälläkö mahtanee olla ku otti ja alako kiristään tuota ilima-allaa melekosesti, meijän mittari näytti -19 aamulla klo 8 aikoihin.
 Aamusella kuitennii roomsteri pörähti ihan heleposti käyntiin ja oli nii mukava laskee takamuksensa penkille ku se ei ollu ihan jääkalikka, kun noisa nykyautoisa on semmonen hienous keksitty ku penkinlämmitin. Sen jos laittaa suuremmalle teholle, nii eipä palijo muuta ehi, ku aijjaa pihasta toiseen risteykseen, niin alakaapi olla semmoset tuntumat istumalihasten osalta että kuumottas. Jos ei heti siinä vaiheesa hoksaa pienentää tehoja, saattaapi tulla hikinen tunne. :)  Eikä aina hoksaakkaan, ku sitähän pittää liikennettä seurata silimätarkkana jottei aijaa pölähytä päin punasia, tai varua niitä pyöräilijöitä, jokka ei oo vielä oppineet sitä, että joka paikasa suojatietä ei saa ylittää ajamalla.

 Ne muutes on ihan älyttömiä ajajia semmoset, jotka tulla pyyhältää vauhilla vaan suojatielle, eikä ne hoksi ees kahtua onko täsä semmonen kohta, misä se pyörätie, jota he ite ajelee , että se niinku jatkus suoraan risteyksesäki , että siitä saapi aijaa.
 Semmosiaki on , ja se on iha eri juttu se, jos kerran näkkee selevästi että täsä pyörätie jatkuu suojatienä, mut keskustasaki on niitä risteyksiä, misä se pyörätie ei jatkukkaan suojatienä, ja sillon mun käsittääkseni lain mukkaan siitä ei saa mennä ajamalla. Oonkohan vääräsä??   Vaan hyvin tyynesti pitäs nousta pois pyörän päältä ja taluttaa se suojatietä ylitte toiselle puolen tietä.

Tälle ehtoota ois pikkujouluun meno. En alakanu ees ruokaa tekkeen ku kyselin kokilta tuosa tunti sitte että mitähän me syötäsiin tännään, hän sano ettei kannata alakaa juuri mittään laittaan, ku illalla saa pikkujoulusa syyvä monenlaista. Pärijäähän täsä ny iltaan saakka, jos alakaa kovin tulla kutvelo-olo nii tekasee vaikka pienen kinkkkuvoileivän ja hörppää kupin kahavia, mitäpä siihen sen enempää.

Nii joku tanttuhan se pittää vissiin kahtella päälleen, ku vähä parempiin vaatteisiin ois kai tarkotus pukkeutua, ei ny mittään pröystäileviä juhulapukuja kai tarvi olla ...taiijan vetästä sellasen -70 luvun tantun päälle ei oo liijan juhulava eikä taas ihan arkinenkaan, siitä tantusta kokki sano kerran, että mistä sulla tuommonen on, vähää kummallisen näkönen ....mutta sun päällähän tuo on ihan hyvännäkönen. :) * otappa tuostaki sitte selevää miten se lienee...hih*

Mukavaa iltaa !

1 kommentti:

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...