perjantai 17. joulukuuta 2010

Mäkisä

Kävinpähän pitkästä, pitkästä aikaa  Mäkisä syyömäsä tuplajuustohampurilaisen, * on jääny hieman vähemmälle käyminen, syy ilimennee kuhan lujet etteenpäin. *
 Olin yhen ystävän kans laittelemasa joulujuttua srk,n tilosa ja meille tuliki viijen maisa senverran  näläkä, tuumattiin että ny voitas käyvä josaki syömäsä. Mietittiin mikä paikka ois semmonen misä vois äkkiä kävästä , päävyttiin että mennään Mäkkiin jos ei oo kauheesti sielä porukkaa, ei ollu.
No siihe saakka meniki kaikki ihan ok, ku sain sen tillaamani hampurilaisen etteeni. Kaks kertaa ehin purasemmaan ku tajusin että no taas...taas ne on lämmittänneet tään hampparin siten että on keskeltä ihan kivi kova, ei sentäs mustana, kuten kerran oli.
No minähän otin hampparin kätteen ja kävelin kassalle saman klopin tykö jolta aikasemmin olin sen tilannu. Näytin sitä hälle ja sanon, että on sitte päässy pikkkusen niinku kovan laiseksi ja tökkäsin sormella hampparia.  Kassakloppi tökkäs kans ja totes, " ovat lämittänneet tätä liikaa, tuon sulle uuden.
 Kiitos, ja menin takasin pöytääni oottellen uutta syöntikeleposempaa hampparia.

No ei sitä kovin kauaa tarvinnu ootta ku kloppi toi uuven hampparin, se tuntu ihan pehemoselle, kloppi kysy että haluanko kahvin vai jonku jälkiruuan, hän tuo vielä sellasen.. Kahavista en piitannu, joten otin sen jäläkimmäisen vaihtoehon, hetken päästä tuotiin kinuskijäätelöannosta. :) Hyyvvä oli.

Tais olla nelijäs kerta ku sain tuollasen kärähtänneen hampparin, että pitäsköhän henkilökuntaa Mäkis koulutaa vähä tehokkaammin, jottei kovin monelle, joka gluteenittoman hampparin tillaa käy samoten. Mut se on hieno homma että he hyvittää sellasen mokan ja tuovat joko kavin tai jälkiruuan asiakkaalle, se jos mikä on asiakaspalavelua.

Että semmonen Mäkkireissu ! 

2 kommenttia:

  1. Hah, luin tuosta lopusta ensin että: "Mut se on hieno homma että he hyvittää sellasen MOSKAN ja tuovat joko..." :)

    VastaaPoista
  2. Me ollaa lähös puolikspäiviks suvun nuorimmaisen kastajaisii. Menomatkal aateltii käyä mäkis syömäs...ja se tuplajuusto on ehottomasti mun suun mukai.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...