perjantai 31. joulukuuta 2010

Tahdon

Tännään on se päivä, kun 30 vuotta sitte sanoin tahdon, käytiin vihkiminen suorittaan maistraatis, hääjuhula pijettiin sitte myöhemmin. Olihan se, olise kaikki uutta ja ihimeellistä, rakkautta, sitä se oli......on vielä tänäänkin.
Tahdon...tahdon...

Hääpäivän kunniaksi, lahjaksi sain kirijan.
Kokki ihan ite teheny, kirijottanu, koonnu ja kuvannu. Tekstit on osasta ihan suoraan kirijeistä kopioutuja, joita seurusteluaikana kirjotteli. Tosi hieno, ihana ja mukava muisto, siitäpä sitä saa jääläkipolovetkin lueskella miten mummo ja pappa toisensa löytäneet.

Täytekaakun leipasin eilen, eikai sitä juhulia oo iliman kaakkua.

Illalla vielä kaiken kukkuraksi ja kunniaksi ihimiset ammuskellee raketteja. Meilläki yks paketti, sain kokin ostammaan sen , ku aattelin että on tää sellanen päivä että sen kunniaksi. Ei nimittäin oo ollu meijän perinne raketteja ammuskella. Nyt ku ollaan koko sakki koolla, aateltiin että tehhään poikkeus.
Tuo järven ranta on oikeen hyvä paikka siihen touhuun. Sinne heleppo mennä, eikä oo vaaraa että raketit väärään suuntaan lentää ku laittaapi niitten nokat järvenselekää kohti menemään.


Kultaseni
Tänä päivänä olet ollut ajatuksissani
monta kertaa
auringonpaisteessa
kevään lämössä
puhkeavissa silmuissa.

Muisto käsiesi kosketuksesta
katseesi hellyydestä
ihosi pehmeydestä
yhteisestä riemusta
      rakkauden voimasta
     on sisintäni koskettanut

kaipauksen kevättuulella.
-kokki-


Hyvä päivä tänään !



2 kommenttia:

  1. Hauska ja NIIN hempee. Meil on vastaavaa juhlaa rapiat kaksvuotta. V:l on kyl vielkii ne ruusut talles, ku sille 20v päivänä kannoin...

    VastaaPoista
  2. Lämpimät onnittelut ihanalle parille!

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...