maanantai 15. elokuuta 2011

Elämä on

No tällästä se on elämä. Toiset kuolee pois, uutta sukupolvee syntyy tilalle. Viikonloppu meni iloisisa merkeisä, pikkumiehen nimiäisjuhlissa. Pojan poika sai nimekseen Ilia Alvar Julius, ikää kokonaiset kaks kuukautta. Kyllä oli mukava mummutella, ihan sydän oli sykkyrällä, eritoten papalla. :)

Kesä alakaa olla vähä niinku takana ja harmittaa kyllä kun marijoja oli tosi huonosti. Mustikoita oon saanu ämpärillisen kerättyä kun kolome reissua tein mehtään. Joka kerralla olin reilu pari tuntia mehtäsä, sain poimittua 3 -4 litraa kerrallaan. Tyhyjästä on paha nyhyjästä...oli niitä niin harvakseltaan että enemmän nautti kahavin juonnista ja eväitten syömisestä ku ite poimimisesta. Ei kai ne mustikat vieläkä oo pahaksi menneet vois jostain löytyä kun lähtis kahtelleen. Huommenna alakaapi  iltapäivä työt joten ainaki pitäs olla aamupäivästä heti liikkeellä jos niinku meinaa että viikolla kävis poimimas. Jos ei hallaa tuu nii säilyyhän ne mustikat syyskuun puolelle?

Mutta tää päivä on kaunis ja aurinkoinen. Mukavaa päivää sullekki!

1 kommentti:

  1. Nyt en ymmärrä. Täytyy ettii syy, miks ei sun plokit tuu mun uustekstilistalle.
    Ja lisäks, ehämmä sua mihkää viskaa... :)

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...