sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kirpparilöytö

Lauvantai päiväksi olimma suunnitellu laavureissua mut toisin kävi. Aamulla ku herättiin nii kokki oli kuumeesa. Kuuntelin jo edellis iltana ku yskiä röyskytti että nyt taitaa olla mies kipijä. Tuntuu että yskii keuhkonsa pihalle yskänpuuskan tullesa. Kyselin että mistähän moisen tauvin mahot saaha, sano että oli perijantaina takki auki leuhottanu kaupungilla. Senverran oli tuulinen ilima että tottahan se kurkkuun otti , nyt sitte saapi vaan toivua ettei mee keuhkoihin asti. Komensin hengittään höyryä että sais röörinsä auki ja henki kulukis vähä paremmin. Mut se siitä...

Soittelin sitte poijalle ja kyselin oisko he innostunneita lähteen laavulle kaveriksi, ku oli niin mahottoman kaunis ililma. Heilläpä oli suunnitelmisa mennä kirpparikierrokselle ja kysyvät että lähtisinkö mää heijän mukkaan sinne. Tottahan mää lähin. Sovittiin että tulevat hakkeen mua kunhan saavat aamutouhut touhattua.

Olihan sielä kirpparilla vaikka mitä mut mun kätteen ei tarttunu muutaku yks takki. Kokkeilin takkia kirpparilla päälle, miniä totes, " tuo on ihan sun tyylinen ".

 Pikkusen piti takkia tuunata että sain sen istummaan justilleen. Sivu- ja takasaumoista otin sentin verran sisälle. Seläsä olevan vyötärötampin laskin viitisen senttiä alemmas jotta se ois kutakuinkin oikeella kohtaa. Lopputulos oli kokin mielestä oikeen soppeli.
 Hintaa takilla oli kaikkiaan 7 euroo, senkin miniä makso.:)
 Hyvä löytö!
Kiva yksityiskohta on eesä olevat isot napit. Nappien alapuolella on nepparit joilla yläosan saa kiinni, muuten takisa on piilonapitus.
Kaulus on vähä isonlainen mut jotenki se on retrohenkinen, vai kuvittelenkohan vaan. :)

Mukavaa palamusunnuntaita!

5 kommenttia:

  1. Mustavalakosta graaffista. Soppii sulle ko nakutettu. Eihän to kaulus oo mikkää iso.Hyvä löytö!

    VastaaPoista
  2. Kaunis!
    Mä kävin V:n kaa kirpparilla, siitä myöhemmin...

    VastaaPoista
  3. Joiltakin tuollainen tuunaus onnistuu. Ei vaan multa onnistuisi. Vaan eihän sitä kaikkia ole samanlaisilla lahjoilla varustettu. Jokaisella kuitenkin on jotakin ja se on hyvä juttu se.

    VastaaPoista
  4. On se ihan retrotakki, kaulusmallikin tosiaan jostain 60-luvulta. terv "kulkija"

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...