sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Retrotytöt

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa oi jospa oisit saanu olla mukana.
Viikonloppu meni kesäjuhulien merkeisä. Retrotytöt lauleli lauvantaina ja hyvin meni vaikka ite kehunki. :) Kyllä kahen lontin kans on mukava laulella, eikä tuu aika pitkäksi harijotuksisa.
Jos pitänee paikkaansa se että nauru pijentää ikkää, nii joka harijotusten jäläkeen meijän elämä pitenee aina muutamalla vuojella.

Kyllä se on niin taivahan tosi että jos ei kemijat synkkaa yhteen tuommosesa hommasa nii eihän siitä taho tulla mittään. Se yhteisheki, halu ja ilo palavella seurakunnasa niillä lahajoilla mitä itekukin omistaa on se meijän ensisijainen juttu. Ei haluta laulaa pelekän laulamisen vuoksi. Vaan halutaan lauluillamme välittää kuulijoille sanomaa iankaikkisesta rakkaudesta. Sanomaa armosta, anteeksi antamuksesta, uuvesta mahollisuuvesta alottaa elämä Jumalan yhteyvesä.

 Ei meijän tarvi kauheesti miettiä ku alamma laulelleen että kuis tää laulu vejetään. Laulun perusmelodia ku saahan kaikille jollakilailla päähän, siitä se sitte lähtee. Yks hoilaa perusmelodiaa, toiset vetäsee siihen sitte oman sävelkulukunsa. Jokkainen saapi käyttää luovuuttaan sen mukkaan miten tuntuu sävelkorvasa äänet kulukevan. Menneneekö se sitte yläsopraanoo, alttoo vaiko tenorii sitä ei aina tiijetä, mut jos kuulostaa hyvältä ja äänet soppii yhteen nii sitte sovitaan että laulettaan näin.. Ossaan mää laulaa välillä sivuääntäki.:) :)

Kahtottaan millo alamma tekkeen ceedeen. :) :)



4 kommenttia:

  1. voih, teitä flikkoja ois ihana kuulla!!! ootte kaikki ihania <3

    VastaaPoista
  2. Oli se retrotyttöjen laulanta tosiaan sointuvaa ja tuli ihan yhtä mukava olo kuin teillä harkoissa. Jostain syystä pakkas koko ajan hymyilyttämään. Ootte te musikaalista sakkia,koko retroporukka. Ellu-Pellu

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...