lauantai 26. toukokuuta 2012

Uutta ilimettä

Parvekkeen siivous oli tään päivän hommana. Eihän siinä kauvaa menny ku kerättiin talaven aikana kertynneet roinat pois. Osan sai viijä roskiin, osan alakerran varastoon. Partsilla olevaan aurinkotuoliin saatiin patja appivanahempien perintötavaroista, mut se kaipas uutta kuosia ja ilimettä.

Siivouksen jäläkeen pengoin kangasvarastua jos sattus olla semmosia kangaspalasia jälellää mistä saattas saaha tehtyä uuven päällisen. No olihan sielä jotaki. Ikean löytönurkasta ostettuja kangaspaloja löyty pariki erilaista. Ku alakaa kyllästyttää kahtella harmajaa nii kääntää.....

....ja elämä muuttuu perin mustavalakoseksi.... :)

Ei muutes tullu kalliiksi tuokaan patjan päällinen. Ikeasta ku saapi sieltä löytönurkasta ostaa muovipussillisen kankaita viijellä eurolla. Mahtaiskohan se pussi olla kooltaan n.5 l tai jottain, aika ison leipäpussin kokoselta vaikuttaa.  Pussiin saa tunkia kankaita niin palijo ku ilikijää ja kehtaa, eikä haittaa vaikka osa pursuaaki yli pussin reunojen.
* kävi pussi hiukka ahtaaksi*  :) :)
 Usijampia pussilakanoita ja tyynyliinoja on löytyny nurkkauksesta. Ne ku Ikeas laittaapi neytteillä olleet ja somistuksesa käytetyt tekstiilit sinne nurkkalootaan. Sieltä niitä saa tosi edullisesti. Kävin kerran tarkistamasa yhen pussilakanan hinnan että mitä se myynnisä maksaa, hinta näytti olevan 24,90 €.
Löytönurksta ku vitosella sai kaks tai hyvällä tuurilla  jopa nelijä pussilakaaa eihän niille ennään kovin palijoo hintaa jää.

Mukavaa kesäiltaa !

3 kommenttia:

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...