tiistai 24. heinäkuuta 2012

New York

-->
Tiesikkö että Budapestisä on New York?

No nytpä tiijät. Ihan pakko oli käyvä juomasa kahavit että näkkee millanen kahavila oikeen on. Olihan se nähtävyys, voi hyvänen aika sentään. Rakennus itessään on jugend-, osittain uusrenesanssityylinen palatsi.

  Kuvia, kimallusta, hohtua joka puolella mikä ottaa silimään. Mut ei tuommosen keskellä jaksas asua eikä ellää, onneksi ei tarvi ku hetkisen istahtaa ja ihastella. 

 Oihan sielä sitte hinnatki sitä luokkaa että hienosa ja suositusa kahavilasa ollaan. Kaks kapputsiinoo, leivos ja parfait yhteensä 23,50 €, je meku luultiin että vain norijasa on kalliit kahavit, sillo maksettiin 11 € kahaveista ja leivoksesta.

 Piti käyvä toiletisa kahtomasa millaset hienouvet sinne laittanneet. Olihan seki aika hieno mutta... voi voi miten voi olla mahollista?

 Komija ja hieno kahavila mut toiletin haju oli perin epämiellyttävä, niin pistävä ja paha että hyitte olokoon. Mitenhän kahavilan siivoojat eivät oo moista hajua huomanneet??




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...