lauantai 5. tammikuuta 2013

Loppu

Niinpä se alakaa olla joululoma lusittuna, oo ku tää ja huominen päivä jälijellä. Maanantaina alakaa työt, mikä tietää sitä että kello herättää ennen kukon laulua.

Mut mukavsti meni tämäkin viikko. Nuorempi poika oli käymäsä poikansa kans viime viikonloppuna, tiistaina lentivät takasin Hesaan. Keskiviikkona hyppäsimmä autoon ja ajomma pohojanmaalle.
Kylästeltiin sukulaisisa ja käytiin jokunen kirppari kiertelemäsä. En tiijä mikä meille tullu ku ei tarttunu kirppareilta oikeen mittään mukkaan. Ainut ostos mikä ostettiin oli yks cd, peräti 0,20 €, joten aika heikosti meni siltä osin meijän kirpparikannatukset.
Velipojalta ostin huovutusvilloja, aattelin kokkeilla tehä huopatossut ku en oo moista hommaa vielä tähän mennes teheny. Mitä pikkusen huovutusneulan kans tuos värkänny, se ainaki perin mielenkiintosta touhua. Huovuttamiseen tarvii vettä ja saippuaa, molempia löytyy.

Eilen aamupäivällä lähettiin ajeleen kotia kohti. Lähtiesä oli pakkasta -4, Oulun kohalla auton mittari näytti -14, ja ku päästiin Ikean pihalle nii se näytti -16. Kovasti vaihtelevaista oli keli. Tervolan jäläkeen oli kaikista kylymintä, mittari näytti välisä jo -20,5 astetta.
Kotipihasa taas ei ennää ollu ku -11. Tänä aamuna mittari näytti -8.
Kovin suuria ostoksia ei Ikeastakkaan tehty, kuorimapuukon ja nuolijan löysin jotka lähti mukkaan.

Aurinko just nousee.

Mukavaa päivää!

2 kommenttia:

  1. Jossain kuntoutukses ollessani tehtiin huovutustöitä. Mä en malttannu vaa yhel neulan hommailla, vaan teippasin nipun neuloi kasaa. Johan alko tulla tulosta. 'Likat' sitte huovutteli mulle punasii sydämii, muistoks. :)

    VastaaPoista
  2. Huovuttaminen kiinnostaisi, tosin en ihan tossuiksi asti, mutta jotakin pienmpää. Systeemin tiedän, pitäisi vaan toimeen tarttua.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...