torstai 31. tammikuuta 2013

Suojukset

Siskonlikka tuli eilen illalla kylästelemmään. Iltasella jutusteltiin huovuttamisesta ja kahteltiin huovutuskirjoja. Siinäpä sitte hällä synty ispiraatio että haluais kokkeilla neulahuovuttaa jotaki.
Likalla oli mukana korvakuullokkeet, joista vaahtomuoiset suojukset oli meenneet mäsäks, ku koiranpenikka oli niitä päässy järsimmään. Mää ehotin että mitäs jos teet huovuttamalla uuvet suojat?
Idea kuulosti likasta hyvälleja päätti toteuttaa suunitelman seuraavana päivänä.

 Aamusella ku saatiin aamukahvit hörpittyä, etittiin sopivan värisiä villoja, huovutusalusta ja tietysti neula. Pikkasen ensalakauun neuvoin ja laiton homman alulle, likka teki sitte loput.
Mää auttelin  viimeistelysä, suojusten kiinnttämisesä kuulokkeisiin.
Tälläset niistä sitte tuli.

2 kommenttia:

  1. Hianot! Mä ku olin kerran kuntoutukses, ni jou'uin siel kans huovuttaan. Ei mun kärsivällisyys piisannu sitä yhel neulal tökkimistä. Laitoin teipil kasan neuloi yhtee, ni johan alko tapahtuun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä se pikkasen nopijammin homma sillä systemillä etenee. Kokkeilin kans teipata, mut liekkö mulla ollu liijan nopija tökkimistahti ku yks neula väänty vänkkyrälle. Irrotin ja jatkoin yhellä neulalla.

      Poista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...