keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Sattupa korviin

Mikähän päivä se mahto olla ku olin roomsterilla liikenteesä, sattu olemaan  ratio auki ja sieltä kuulu piisi joka oli mulle ihan outo. Piisin kertosäkkeestä jäi muutama rivi mieleen.

Lähdin luojalleni rengiksi
ja oman osuuteni teen.
Kun lähtee luojallensa rengiksi
palkan suoraan sydämeensä saa.

Jäi harmittaan ku en muista piisin nimiä että olis voinu ettiä juutuupesta. Kertosäkkeen sanoilla koitin kahtella mut ei niitten avulla ainakaan löytyny.
Enkä tiijä sitäkään kuka se laulun esittäjä oli. Piisi oli poppirokkia /suomalaista jytämussiikkia jos ny jonkumoista tyylikuvausta vois antaa siitä miltä se kuulosti. Humppa se ei ollu, ei tango, eikä jenkka. :)
Ite piisi kerto hulivili kaverista joka kierrelly maita ja mantuja. Kaveri oli ahane ja halus saavuttaa mainetta ja kunniaa. Kaveri kohtaa pihamaalla talonmiehen joka harijailee portaita. Talonmies alakaa siinä puuhansa lomasa juttelleen kaverille ja sannoo nuot sanat mitä tuos kertosäkkeesä on.

Mahtaako olla kelleen tuttu tuollane piisi, oottako kuullu? ?

7 kommenttia:

  1. Marko haavisto: "Luojalle rengiksi" ja löytyy tuolta:

    http://www.iskelma.fi/musiikki/pehmea-aaninen-marko-haavisto-tulkitsee-albuminsa-nimikappaleen-kuuntele-luojalle-rengiksi/1/6032

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kävin katsomassa uusinta mutta sivua ei ole eli se Haaviston kappale on hukkunut johonkin. Tiedoksi vaan jos haluat laittaa sen uudestaan.

      Poista
    2. Siellä on vaan kuva. Ajattelin, että sitten löytää kappaaleenkin. En kerinnyt hakea muuta.

      Poista
    3. http://youtu.be/QURrKQNGB1E
      näkkyy ja kuuluu..

      Poista
  2. Tämä ei ehkä miellytä, mutta minä tavallani tykkään (Takalo: Jeesukseksi ristille)

    http://www.youtube.com/watch?v=AeKOGqpSjtM

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...