maanantai 8. huhtikuuta 2013

Elämä...

Olipa mahtava viikonloppu.
Seurakunnasa vietettiin Lapin alueen helluntaiseurakuntien vastuunkantajien tapaamista. Paikalle kokoontu lähes pari sattaa ihimistä joista suurin osa vapaaehtoistyöntekijöitä.
Vierailevana puhujana oli Vesa Pylvänäinen joka kerto hyvin avoimesti ja elävästi omasta elämästään. Mitä on sairastaa ärhäkkää eturauhassyöpää, miten sen kaiken kivun ja voimattomuuden keskellä voi selevitä.
Jumalan hengen läsnäolo oli todella väkevä. Rukoushetkien aikana oli ihimisiä jotka kokivat paranemista omista kivuistaan. Vesan elämää sairauden keskellä voi lueskella täältä:
http://vesapylvanainen.blogspot.fi/

http://youtu.be/AEgZPupX6jQ

Päivien päätteeksi oli toimiston pöyvälle ilimestyny meille osotettu paketti. Kotona ku avattiin paketti niin sieltäpä ilimesty tälläänen...

Mikki Hiiri tavarat senkun lissäätyy....niitä jo muutama...



2 kommenttia:

  1. Nuo on hienoja tapaamisia ja toisten kertomat vaikeudet auttavat suhteuttamaan asioita omassa elämässä.

    En muuten tiennyt sun olevan keräilijä. Komian näköinen kokoelmahan sulla on.

    VastaaPoista
  2. Taulut oli ens alakuun hyyskäsä, mut ku sinne piti tehä remontti niin taulut siirrettiin kokin toimistohuoneeseen. ( kuvia löytyy tunnisteesta, remontti )
    Suurin osa tavaroista ollaan ite osteltu kirppareilta. Muutamia ovat ystävät antanneet ku he kyläsä käyvessään huomasivat että meillä jonkuasteinen Mikki Hiiri hullutus meneillään. Vaan niin kai se on että aikansa kutakin... :)

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...