tiistai 18. kesäkuuta 2013

Harmajaataloutta

Ny mennee kyllä maailmankirijat lopullisesti sekasin ku meinaavat jotta naapurin auttamisestaki pitäs alakaa verua maksammaan. Eikö sitä ennää saa ihimiset vappaaehtosesti toisiaan autella?
Ohan se ny ihan hulluntouhua jos ei naapurin kukkia voi käyvä kastelemasa tämän ollesa reissusa.
Nuot AikaPankithan verottajaa ny kiinnostaa. Niitä ku on ilimaantu jo aika monneen kaupunkiin.
Nehän toimii iliman rahan käyttöö, pientä apua ja palavelusta tehhään toisille niin vastaavasti saapi sitte itekki apua ku sitä tarvii.
Ainahan sitä on talakoilla tehty hommia. Miksi kaikki hyvät vanahanajan tavat, perinteet ja jopa arvot pittää tappamalla tappaa. Tuhota ja hävittää. Sitenkö muka luodaan uutta ja hyvvää suomea?
Eppäilempä vaan.


3 kommenttia:

  1. Täyttä totta. Tuntuu et vanha perinteinen talkoohomma olis muuteskii jo hiipumassa.

    VastaaPoista
  2. Niin, tuo naapuriapu ja muu olisi kyllä syytä säilyttää. Talkooperinteestä on jotain rippeitä enää täällä meidänkin kylällä jäljellä.

    Nyt on sitten eri juttu nuo aikapankit. Ne ovat niin järjestäytynyttä toimintaa, kun netissä pitävät sivustojaan ja jakavat pisteitä tai kuka mitäkin tehdyistä töistä. Ymmärrän kyllä, että toiminta verottajan mielestä lähenee pienimuotoista yritystoimintaa.

    .

    VastaaPoista
  3. Sairas on maailma ja sairaammaksi käy. Kaikki hyvät jutut tapetaan pystyyn ja tukahdutetaan (tässäkin tapauksessa) ihmisten loppukin hyväntahtoisuus ja toisten auttaminen. Ei vaan jaksa tälläinen tyhmä ymmärtää tätä maailman menoa..

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...