tiistai 2. heinäkuuta 2013

Eka lento lennetty

Eipä se kovin kauvaa kestä ku sitä on ilimojen halaki pyyhälletty pohojosen puolelta etelän puolelle.  Olikohan se tunti ja vartti mitä lento kesti.
Täälä istumma Hesa-Vantaa lentiskentällä picnic kahaviosa, ootellaan seuraavan lennon alakua. Saahaanki ootella reilu viis tuntia ennenku päästään konneeseen nousemmaan.
Kanasallaattia kävin ostamasa että saatiin vähä  mahan täytettä, se oli kyllä aika hyyvvää. Kahavit tietysti jäläkkäriksi.
Ihan älytöntä, 2,20  muki kahavia. Mikä ihime niisä kahavinpöönisä niin maksaa jotta pittää tuommosia hintoja kiskua?
No varmaanki taitaa olla hinnasa picnic-lissää melekosesti, pittää kai niitten jollaki keinon saaha kahavionsa vuokrarahat kerättyä.
Mut 2,20, se on sikakallis, sanon minä. Pikkusen paremmalla mielellä kahavin suhteen olisin jos se olis ollu kunnon kahavia. Oli laihaa...ei ny ihan teetä mut eipä palijo muutakkaan. Mut se siitä.

Ulukona paistellee aurinko ja tuuleskellee, ihan mukavan olonen kesäkeli. Aikaa on konneen lähtöön joten saattaapa olla että kävästään happihyppelyllä josaki välisä. Vai jaksaskohan sitä istua möllöttää näillä penkeillä koko ootusajan?
Ehkä, jos vaihellaan istumapaikkoja jotta näköalat pikkusen välillä vaihtuu.

Jatkettaan toisella kertaa...

3 kommenttia:

  1. Hyvää matkaa ja lomaa sinulle, olkoon suojelusenkelit lähelläsi jokasella hetkellä

    VastaaPoista
  2. Lentokentät ovat todellisia ryöstökeitaita ja homma perustuu just tuohon kun ihmiset joutuvat odottelemaan suhteellisen pitkiä aikoja eli nälkä tulee jossain vaiheessa. Turvallista lentoa (mikä tätä kirjoitettaessa lienee lennetty) ja kokemusrikasta matkaa - turvallisesti.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...